KAAI x DPT: Lola & Penelope

KAAI x DPT: Lola & Penelope

Voor het verhaal van vandaag nodigde KAAI x DPT Lola en Penelope Haro uit, twee zussen die altijd elkaars rug dekken en de wereld als een eenheid tegemoet gaan. Tijdens de campagne shoot van onze KAAI x DPT-ketting, spraken we met Penelope en Lola en luisterden we naar hun hartverwarmende verhaal. Deze prachtige zussen zullen je herinneren aan de betekenis van echt sisterhood.

Lola Haro (23, DJ) & Penelope Haro (20, model) – zussen.

Zussen die altijd bij elkaar blijven. Een verhaal over hoe zij hun coming of age reis samen hebben beleefd.

Wat is je grootste uitdaging in het leven geweest waarbij je zus je geholpen en geïnspireerd heeft?

P: Voor mij was dat toen we op ons zelf gingen wonen. Ik was helemaal niet gewend om een huishouden te runnen. Lola nam die taak in het begin op zich. Na een tijdje heeft ze me goed begeleid om mijn deel te doen. Nu wonen we heel fijn samen, vind je niet?

L: Ja, nu doe ik te weinig! *lacht. We waren toen 18 en 21, Pene zat nog op de middelbare school. We moesten op onszelf wonen 'uit noodzaak' omdat onze moeder erg ziek was geworden. Hoewel we op jonge leeftijd al op eigen benen moesten gaan staan, hebben we het geloof ik altijd heel goed gered. Samen met onze hond en kat vormen we een hechte familie. Pene zorgt zo goed voor de hond. Ik vergeet wel eens hoe vaak je hem moet uitlaten, maar zij neemt altijd het initiatief.

P: Het kost zoveel tijd om eraan te wennen. In het begin besef je niet hoeveel werk een huishouden is. Je hebt het druk met werk of school en soms wil je gewoon uitgaan en plezier maken met vrienden. Het kan een beetje stresserend zijn om alles in je agenda te passen en tegelijkertijd uit te zoeken wie die dag de afwas zal doen. Maar nu hebben we het onder de knie en het gaat geweldig!

 

Het lijkt erop dat jullie je balans gevonden hebben. Heeft het samenwonen jullie dichter bij elkaar gebracht?

P: We wonen graag samen, we zijn altijd al beste maatjes geweest, al sinds we kinderen waren.
L: Ja, zelfs op school. Onze school had aparte speelplaatsen voor klas 1-3 en 4-6. Toen Penelope naar de eerste klas ging, zat ik al in de vierde, dus we konden elkaar niet zien. We staken altijd in het geheim over. Ik was een beetje een rare en soms plaagden kinderen me. Dankzij haar charmante uiterlijk, was Penelope populairder dus zij was eigenlijk degene die me beschermde. Ook al is ze mijn jongere zus, ik heb altijd naar haar opgekeken. Ik zorgde thuis voor haar, maar zij dekte mij in de buitenwereld.

P: Ze hing de hele tijd om me heen, het maakte haar op de een of andere manier cooler. *lacht

Het moet leuk zijn om van je oudere zus te horen dat ze stiekem tegen je opkijkt. Wat is iets wat je in haar bewondert?

P: Wat ik het meest bewonder in Lola is dat ze besloten heeft haar passie voor muziek na te jagen. In het begin was ze onzeker over wat ze wilde doen in het leven, ze worstelde met het vinden van haar pad. Ze begon aan een studie die niet echt goed bij haar bleek te passen, dus besloot ze zich volledig op haar muziek te richten. En van daaruit is het allemaal in een stroomversnelling geraakt. Het blijft de goede kant op gaan. Op feestjes ben ik er altijd om haar te zien draaien en om haar te steunen. 

L: Ja, maar ook om te feesten * lacht. Uiteindelijk zijn het gewoon wij twee, zonder ouderlijke begeleiding. Ik ben onder de indruk dat Penelope, ondanks haar jonge leeftijd, doorgaat met haar studie. Ik kan die moederrol niet op me nemen - ik bedoel, ik probeer het natuurlijk wel een beetje, maar te veel zou onze relatie niet ten goede komen. Ik zou het onmiddellijk terug in mijn gezicht gesmeten krijgen. * lacht. Het bewijst hoe vastberaden ze is om een mooie toekomst voor zichzelf op te bouwen.  

Het klinkt alsof jullie geheim voor een sterke zussenrelatie inhoudt dat je elkaar de ruimte geeft om te zijn wie je bent, om te ontdekken wat je wilt in het leven en om er voor elkaar te zijn op die weg?

L: Absoluut. We vertellen elkaar letterlijk alles. Zij is de eerste met wie ik praat als ik ergens over twijfel, omdat zij me altijd kan kalmeren. We weten precies welk advies of welke tips we elkaar moeten geven, omdat onze problemen vaak erg vergelijkbaar zijn.

 P: Ja, het advies klinkt gewoon beter als het van je zus komt.


KAAI x DPT is een fantastische match. Beide merken moedigen aan om te investeren in duurzame stukken en nodigen vrouwen uit om te genieten van elke luxe, om zo hun zelfvertrouwen een boost te geven. De KAAI x DPT-ketting is gemaakt in sterling zilver, bezet met een 100% natuurlijke en ethisch verkregen diamant. Verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop onder 'CollabStudio91' voor een prijs van 85 euro. De ketting wordt geleverd in een unieke geschenkverpakking. Het perfecte cadeau voor die speciale vrouw in je leven die je onvoorwaardelijk steunt, inspireert en aanmoedigt.

 

 

.

Welkom! We helpen je graag. Vertel ons wat je zoekt:

×