KAAI x DPT: Nora Dari & Wiam

KAAI x DPT: Nora Dari & Wiam

De door vrouwen gerunde Belgische merken Kaai en Diamanti Per Tutti vieren de voorwaardelijke steun tussen vrouwen met een unieke samenwerking. Het resultaat is een tijdloze ketting met twee vrouwelijke gezichten, de één achter de ander.

In onze nieuwste 'WOMEN SUPPORT WOMEN'-reeks nodigden KAAI x DPT inspirerende vrouwen uit om hun persoonlijke verhalen te delen over de uitdagende weg die ze samen hebben afgelegd. Ze vertegenwoordigen female empowerment en sisterhood door het dragen van onze KAAI x DPT necklace. Naast het verhaal van mede-oprichters Ine en Helga, hebben we ook gesproken met de lieftallige actrice Nora Dari en haar lieve nichtje Wiam. Twee onafscheidelijke nichten met een onbreekbare band.

Nora Dari (20, actrice) & Wiam Bazmad (14, student) - nichtjes. Over familie zijn. Over het delen van de hoogte- en dieptepunten. Over groot dromen en met beide benen op de grond blijven.

Het verhaal van Nora & Wiam

Wat was de grootste uitdaging in jullie leven die jullie steun aan elkaar definieerde?

N: Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn oom - haar vader - verloor aan zelfmoord. Hij is de broer van mijn moeder en het enige familielid dat we hier in België hadden wonen. Toen de politie ons kwam vertellen wat er gebeurd was, was zij het eerste waar ik aan kon denken. Ik ging onmiddellijk naar haar toe en zag haar zitten met lege ogen, mijn hart brak. Hoe ze met dit alles omging, hoe ze op de een of andere manier de kracht vond om het in zichzelf aan te kunnen, lijkt me bijna niet van deze wereld. Daarom is zij zo'n bron van inspiratie voor mij, ik kan me niet voorstellen dat ik met die situatie zou omgaan zoals zij dat deed.

W: Als er nu iets ergs gebeurt, neem ik het niet meer zo serieus. Weet je, het ergste wat me had kunnen overkomen, is al gebeurd en ik heb het overleefd.

N: Wiam is altijd heel sterk geweest. In alles; als er iets ergs gebeurde en ik zag haar ermee omgaan, dan dacht ik bij mezelf "meid, hoe doe je dat toch?!" Ze is ongelooflijk goed in het relativeren van dingen en dat is ze al sinds ze een klein meisje was.

W: Nora is er altijd voor me geweest, zelfs voor dit voorval. Mijn ouders lagen in een nare scheiding en ze liet me nooit in de steek. Ik kon echt voelen dat ze veel om me gaf, dankzij haar lieve sms'jes en haar regelmatige check-ups. Ze is echt als een zus voor me. Ze inspireert me ook, ik bedoel kijk naar wat ze al bereikt heeft in haar leven op zo'n jonge leeftijd.

N: Ze is altijd het kleine zusje geweest dat ik zo graag wilde. Ik ben haar eigenlijk het meest dankbaar dat ze me in die tijd niet heeft weggeduwd. Ik kan me voorstellen dat als iemand er zo graag voor je wil zijn, je dan soms een adempauze nodig hebt. En op dat moment koos ze ervoor om me toe te laten en accepteerde ze mijn hulp.

W: Omdat ik het echt nodig had. Nora heeft een lange weg afgelegd; ze groeide op in een klein stadje in Genk en kijk waar ze nu staat. Het is allemaal zo snel gegaan. Het ene moment staat ze in de woonkamer zich uit te sloven en het volgende moment is ze op tv en speelt ze de hoofdrol in wtFOCK en Panna. De aandacht heeft haar echter niet veranderd. Hoe druk haar agenda ook is, ze vindt altijd tijd voor een bezoekje.

N: Ik ben gewoon dankbaar dat ik jullie om me heen heb - echte mensen, die eerlijk tegen me zijn. Bij jullie zijn geeft me energie, dus die bezoekjes zijn niet helemaal alleen voor jou. *lacht. Ze betekenen echt de wereld voor me. Ik hoop je te inspireren om te doen wat je later in je leven wilt doen. Weet dat ik de eerste zal zijn om je te helpen die dromen waar te maken.


Je kunt gerust zeggen dat je ook veel andere jonge meiden inspireert. Hoe ervaar jij het 'werken aan je droom'?

N: Als jong meisje lijkt alles zo ver weg en achter gesloten deuren te gebeuren. Vooral in de acteerwereld: waar zijn die grote castings? Hoe krijg je kansen voorgeschoteld? Hoe kan ik groeien? Voor mij ging het er vooral om dat ik de 'juiste' mensen kende en dat ze me pushten om het goed te doen. Ik geloofde echt in mezelf. Ik heb het gevoel dat dat aspect me boven anderen heeft doen uitsteken. Ik wist wat ik wilde en heb daar nooit aan getwijfeld, zelfs niet als mijn ouders of anderen dat wel deden. In mijn ogen begrepen ze het gewoon niet. Dat wil niet zeggen dat ik nooit twijfels of onzekerheden heb gehad op andere gebieden in mijn leven, maar acteren was daar niet één van. Je moet te allen tijde je doel voor ogen houden en alles wat je doet moet gebaseerd zijn op het bereiken van dat doel. Ik geloof echt dat als je volledig in jezelf gelooft, alles mogelijk is. Echt, alles is mogelijk. Als je wakker wordt en naar bed gaat met je intenties voor ogen, kun je erop rekenen dat het gebeurt.


KAAI x DPT is een fantastische match. Beide merken moedigen aan om te investeren in duurzame stukken en nodigen vrouwen uit om te genieten van elke luxe, om zo hun zelfvertrouwen een boost te geven. De KAAI x DPT ketting is gemaakt in sterling zilver, bezet met een 100% natuurlijke en ethisch verkregen diamant. Verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop onder 'CollabStudio91' voor een prijs van 85 euro. De ketting wordt geleverd in een unieke geschenkverpakking. Het perfecte cadeau voor die speciale vrouw in je leven die je onvoorwaardelijk steunt, inspireert en aanmoedigt.

.

Welkom! We helpen je graag. Vertel ons wat je zoekt:

×