X-mas Open days 7-8 december, get a personalized Item

Kerst Opening 7-8 december, ontvang een gepersonaliseerd item

Maak kennis met Stefanie Buyse, kalligrafe en ontwerpster.

Hou je van uniek en traditioneel vakmanschap? Wil je een gekalligrafeerde Kaai cardholder of Arch Pouch? Kom op 8 december langs in onze Studio Store in Antwerpen. Omdat de details niet alleen de details zijn. Zij maken het ontwerp!

Kaai bags cardholder pouch

Doe mee met onze openingsdagen in het weekend van 7-8/12

Geniet van een drankje met lekkere kersthapjes en kijk hoe Stefanie je item signeert met haar vleugje goud. We bieden gratis kalligrafie op elke kaarthouder of zakje. Je kunt kiezen uit verschillende soorten handschrift en de kleuren zilver of goud.

Doe je mee? Laat het ons weten op ons X-Mas Opendays-evenement op Facebook.

Wie is Stefanie?


Hallo daar! Ik ben Stefanie, linkshandige kalligraaf en ontwerper met een voorliefde voor minimalistisch design, pastels en aardetinten, afgewerkt met een vleugje glanzende inkt. Ik hou van latte soja, mijn konijnen, veganistisch eten en wodka.

Ik ben getrouwd met de man die al jaren mijn rots in de branding is. Mijn passie voor kalligrafie begon met de voorbereidingen voor ons eigen huwelijk. Ik was op zoek naar iets unieks dat tot in het kleinste detail kon worden weerspiegeld. Dus besloot ik zelf een kalligrafiepen te kopen en het te proberen. Wat begon met een save the date en trouwkaart, eindigde in een totaalpakket met geloftenboekjes, tafelnummers, naambordjes, menuborden, een tafelschikking en meer. Onder het motto "go big or go home". Want ja, dat is wie ik ben.

Wil je een stukje kalligrafie op je favoriete Kaai-item? YASSS, I'm your girl! Ik wil graag uw ideeën omzetten in iets tastbaars.

Hopelijk tot ziens op zondag 8 december bij KAAI! 🥂 

Welkom! We helpen je graag. Vertel ons wat je zoekt:

×