#Kaaiwoman - edition Ashley van Heiningen

#Kaaivrouw - editie Ashley van Heiningen

Maak kennis met Ashley, een ambitieuze twintiger uit Amsterdam. Ondernemer , communicatiestrateeg en Beyoncé-superfan. Met haar master Sociale Wetenschappen op zak begon ze te werken in de klantenservice. Toch droomde ze er altijd van om een ​​eigen bedrijf te starten.

In 2020 besloot ze uiteindelijk de stap te wagen en haar eigen bedrijf te beginnen als communicatiestrateeg. Nu helpt ze vrouwen de volgende stappen te zetten in hun eigen bedrijf door middel van een sterke communicatiestrategie.

Wat meer over Ashley

Mijn naam is Ashley van Heiningen. Ik ben 28 jaar oud en woon in Amsterdam. In 2020 ben ik mijn eigen bedrijf gestart als communicatiestrateeg. Sindsdien help ik mijn cliënten om krachtig te communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Samen werken we eraan om zelfverzekerde communicatoren te worden.

Ontdekt meer over Ashley op haar Instagram Account.

Hoe ben je op het idee gekomen om communicatiestrateeg te worden? Was dat nieuw voor je of had je er al ervaring mee?

Toen ik nog op de universiteit zat, merkte ik dat ik essays schrijven leuk vond en er talent voor had.

Na mijn master Sociale Wetenschappen heb ik een tijdje in de klantenservice gewerkt. Communicatie was daar een groot onderdeel van, maar niet zo groot als nu.

Uiteindelijk besloot ik dat het tijd was om iets te doen met mijn natuurlijke talent voor communiceren en mijn bedrijf te starten.

Na enkele succesvolle jaren kan ik met trots delen dat ik volop bezig ben met een rebranding. Per 12 februari ga ik met mijn bedrijf door onder de naam AERA.

Kan je ons eens door het proces leiden dat je met je klanten doorloopt? Hoe zou bijvoorbeeld een eerste ontmoeting starten?

Vanuit mijn ervaring als coach begin ik altijd met het verkennen van de visie van mijn klant , zonder daar mijn mening over te geven. Dat is mijn uitgangspunt - uitzoeken waar mijn cliënt naartoe wil.

Zodra we dat weten, maken we samen een plan . We bespreken de stappen die nodig zijn om hun doelen te bereiken, en ik ben er om ze bij elke stap te helpen.

Waar help je jouw klanten mee? Is het vooral communicatie via sociale media of doe je ook andere dingen?

Qua non-verbale communicatie help ik ze inderdaad vooral met communicatie op sociale media , maar niet alleen dat. Ik help eigenlijk met alle communicatie vanaf het moment dat iemand jouw bedrijf online tegenkomt tot het moment dat iemand de offerte heeft getekend en de factuur heeft betaald.

Als mijn klanten zich willen richten op verbale communicatie, help ik ze vooral om zich krachtig te voelen. Want als je je krachtig voelt, sta je anders, praat je anders en is de kans groter dat je serieus genomen wordt.

Hoe ziet een typische dag in je leven eruit?

Mijn dag begint eigenlijk de avond ervoor. Voordat ik naar bed ga, schrijf ik op wat mijn bedoeling is voor de volgende dag , waarom dat belangrijk is en hoe ik dat ga aanpakken.

Zodra ik wakker word, trek ik mijn jas aan en ga ik naar buiten voor wat frisse lucht en beweging.

Ochtendwandelingen met muziek zijn mijn ding, Het is de perfecte manier om wat tijd te nemen voor mezelf, en dit in combinatie met mijn favoriete albums. Mijn nummer één? Toch nog steeds " Renaissance" van Beyoncé.

Ik kom rond 07.10 uur thuis en maak me klaar om koffie te halen bij het café om de hoek. Terwijl ik mijn ochtendkoffie drink, beantwoord ik een paar e-mails of berichten. Als dat klaar is, ga ik naar kantoor en dan begint de werkdag pas echt. Dan doe ik vergaderingen, coachingsessies met klanten of werk ik aan andere opdrachten.

En wat doe je graag in je vrije tijd?

Lange tijd concentreerde ik mij vooral op mijn werk en had ik weinig tijd om leuke dingen te doen. Maar nu begin ik steeds meer een balans te vinden tussen werk en vrije tijd.

Eén ding waar ik echt van hou, is uitgaan met vrienden . In de zomer zie je mij vaak van de zon genieten op terrasjes en naar foodfestivals gaan – die vind ik eigenlijk leuker dan muziekfestivals.

Met mijn zus ga ik graag naar concerten . Vorig jaar gingen we bijvoorbeeld naar Sissa, Beyoncé en Maroon 5.

Musicals zijn een gedeelde liefde binnen het gezin. Mijn vader, mijn zus en ik genieten allemaal van een avondje theater.

Ik denk dat je de dingen die ik leuk vind, ongeveer kunt samenvatten onder 'muziek en eten' .

Kun je misschien enkele leuke plekjes om te eten in Amsterdam aanbevelen?

Ja absoluut!

Als je zin hebt in een drankje op een gezellig terras: Café Van Zuylen

Voor lunch:

  • Calf & Bloom
  • Sterk Staaltje
  • De Laatste Kruimel

Voor het avondeten: Louie Louie, ze hebben veel vegan opties maar ook veel vis en vlees.

Als je uit wilt gaan in Amsterdam: de Duke of Tokyo

Mijn favoriete co-workingplek: Workmode

Ashley draagt ​​een Helix in mosgroen. De moderne uitstraling van de tas past perfect bij haar jeugdige en ambitieuze vibe. Als muziekliefhebber waardeert ze het voorvak dat speciaal is ontworpen voor AirPods. Zo kan ze overal genieten van de muziek van Beyoncé.

Dankzij de handige indeling en het aparte laptopvak binnenin kan ze gemakkelijk al haar dagelijkse benodigdheden terugvinden en haar laptop veilig opbergen.

De metalen ritssluiting over de volledige lengte en het waterafstotende leer zorgen ervoor dat de tas bestand is tegen het regenachtige weer in Nederland.

Naast mosgroen en merlot is de Helix ook verkrijgbaar in meer neutrale kleuren zoals licht camel en zwart. Ontdek alle kleuren van de Helix familie.

Welkom! We helpen je graag. Vertel ons wat je zoekt:

×