Founders Favourites: travel edition

Favorieten van de founders: reiseditie

De zomervakantie is begonnen en het KAAI-team kijkt uit naar hun reizen naar zonnige bestemmingen. We hebben de founders Helga en Ine gevraagd naar hun vakantieplannen en uiteraard welke KAAI-tassen ze meenemen op hun trip.

Allereerst: wat is jouw reisbestemming deze zomer?

Helga: Ik reis naar de Mediteranée in het zuiden van Frankrijk omdat ik dol ben op een uitje naar de Franse kust.

Ine: Ik ga ook naar Frankrijk, naar het Luberon-gebied in de Provence.

 

Wat is de grote KAAI-tas die je meeneemt?

Helga: Ik draag de Loop-tas al meer dan 365 dagen en ik neem hem absoluut mee op reis. Er passen al mijn benodigdheden in, inclusief de laptop die ik meeneem om in contact te blijven met het KAAI-team.

Ine: Voor werk gebruik ik ook de Loop bag, maar op reis geef ik de voorkeur aan de Helix . De structuur van de tas zorgt ervoor dat hij rechtop blijft staan ​​in de auto en dankzij de trolleystrap kan ik hem aan mijn bagage bevestigen voor een comfortabele reis. Ik neem ook mijn laptop en tablet mee, dus ik heb wat ruimte nodig om mijn essentiële spullen georganiseerd mee te nemen.

 

Welke kleinere tassen gaan bij jullie de koffer in?

Helga: Mijn favoriete buddy is al jaren mijn Ikon heuptasje in turquoise, het doet me denken aan de Méditerranee en past dus perfect bij mijn zomeroutfits. Voor 's avonds pak ik nog een tas van de Ikon-familie in, de Ikon-clutch in croco lichtgrijs. Ideaal voor een restaurantbezoek en groot genoeg voor mijn essentiële spullen zoals mijn leesbril om de menukaart te kunnen lezen.

Ine: Mijn dagelijkse tas wordt de Mini Arch in crème. Ik draag hem graag crossbody en hij past zowel op mijn leesbril als op mijn zonnebril, wat superhandig is. Door de magneetsluiting is hij makkelijk in gebruik en de crèmekleur combineert prachtig met al mijn vakantieoutfits. Voor sportieve activiteiten als wandelen en fietsen neem ik ook de Ikon heuptas mee. Crossbody dragen is perfect om mijn handen vrij te hebben tijdens al mijn avonturen.

 

Wat neem jij altijd mee op reis?

Helga: Tijdens mijn vakantie doen we altijd een aantal rondleidingen door de stad waarbij ik niet alleen mijn spullen maar ook die van mijn man moet vervoeren. Om al die spullen op een lichte manier mee te kunnen nemen ga ik de Annaëlle x KAAI strandtas gebruiken.

Ine: Mijn vakantie essential is een pet, om de zon uit mijn ogen te houden.

 

Heb je een ultieme reistip voor de #KAAIcommunity?

Helga: Wat ik doe, is altijd vooraf de route van mijn wandelingen bekijken. Soms heb je geen signaal of verbinding en kun je gemakkelijk verdwalen. Daarom bewaar ik altijd screenshots op mijn telefoon om er zeker van te zijn dat we de bestemming bereiken.

Ine: Ik ontdek graag nieuwe restaurants en hotspots tijdens mijn reizen, dus ik zoek alles op voordat ik vertrek. Vooral tijdens het hoogseizoen is het van cruciaal belang om vooraf te bekijken waar we heen willen en dit te boeken.

 

Geniet van jullie reis, Ine en Helga!

Welkom! We helpen je graag. Vertel ons wat je zoekt:

×